Desnonament

El Sindicat de Llogaters del Penedès denuncia l’imminent desnonament d’una família per part de l’Ajuntament de Vilafranca

També volem denunciar que en aquest cas l’Ajuntament de Vilafranca abans de desnonar a aquesta família l’havia donat de baixa del Padró municipal sense cap motiu

Sindicat de Llogaters 25-06-2019 21:15 Lectures 2827

Des del Sindicat de Llogaters del Penedès denunciem l’imminent desnonament d’una família vilafranquina per part de l’Ajuntament de Vilafranca en una de les  vivendes cedides per la SAREB.

Per mitjà d’aquest comunicat, el Sindicat vol fer pública la denúncia de l’imminent desnonament que patirà una usuària del Sindicat. Aquesta família viu amb dos menors escolaritzats a la vila en una de les vivendes que la SAREB ha cedit en conveni d’us de fruit a l’Ajuntament durant la campanya electoral.

Des de la nostra assemblea hem tractat aquest tema i després d’ analitzar la situació lamentem que en vivendes que han estat cedides a l’Ajuntament per donar-hi un us social es produeixin desnonaments deixant una família amb menors sense vivenda. Aquest fet es contradiu amb la finalitat que han de tenir aquestes vivendes generant un problema d’emergència social provocat per la mateixa administració, la qual hauria de vetllar contra aquestes situacions en base a l’article 5.6 de la llei 24/2015.

També volem denunciar que en aquest cas l’Ajuntament de Vilafranca abans de desnonar a aquesta família l’havia donat de baixa del Padró municipal sense cap motiu. Aquest fet administratiu el considerem inadmissible perquè deixa a les persones fora del sistema en tots els àmbits i és per això que ho hem fet arribar al Síndic de Greuges de Vilafranca perquè prengui mesures i garanteixi que això no torni a passar.

Des del Sindicat del Penedès exigim que l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca faci públic el conveni signat amb la SAREB per fer arribar a la població els termes de l’acord.

Com venim fent des del primer dia, des del Sindicat de Llogaters de Penedès lluitarem de forma ferma i decidida contra aquesta manera de fer respecte de les polítiques municipals en aquesta matèria vist el resultat de l’actuació i tarannà de l’equip de govern municipal amb propostes concretes, xerrades, denúncies públiques, visibilització dels desnonaments que es produeixin, mobilitzacions i lluita contra la bombolla dels lloguers i les conseqüències que se’n deriven.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres