Vijazz 2019

Les regidores de la CUP de Vilafranca rebutgen els privilegis reservats a les autoritats durant el Vijazz

Un any més, el regidor i regidora de la CUP de Vilafranca no faran ús dels privilegis, com les acreditacions VIP i les degustacions gratuïtes, reservats a la classe política en el marc del Vijazz 2019

CUP Vilafranca 05-07-2019 20:34 Lectures 3020

Des de la Candidatura d’Unitat Popular declinen oficialment tots aquells privilegis que s’atorguen a les anomenades “autoritats” durant aquest festival, com les acreditacions VIP i les degustacions gratuïtes, i ho fan perquè el projecte polític de la CUP passa per bastir altres models de fer i d’entendre la política sense distincions ni relacions desiguals entre ciutadania i representants polítics.

La CUP considera una mostra de respecte als veïns i veïnes de la vila no fer ús dels privilegis que se'ls atorguen com a autoritats durant un festival on l’Ajuntament de Vilafranca, via pressupost municipal aporta 55.000 €, diners públics de tots i totes.

Volen agrair la feina de totes les entitats col·laboradores en l’esdeveniment, ja que sense la participació de la comarca el Vijazz no s’hauria fet un lloc entre els principals festivals de jazz de tot el món.

Cap a la Unitat Popular

CUP

CUP

Una porta oberta més per a la construcció d'una vila crítica, justa i igualitària

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres