Televisió

Llibre ‘Tele’, de Borja Terán

Víctor Garcia 12-08-2019 17:51 Lectures 394
Coberta de “Tele. Los 99 ingredientes de la televisión que deja huella”. Eix

Coberta de “Tele. Los 99 ingredientes de la televisión que deja huella”. Eix

Quan arriba a les meves mans ja se sap que està sent un èxit entre les persones que senten curiositat per conèixer una mica més sobre la història de la televisió a Espanya. Només cal passejar-se per les xarxes socials, on el seu autor, Borja Terán, hi treu el cap diàriament de forma astuta, per poder copsar la quantitat de comentaris -gairebé tots, elogiosos- de grans personalitats i referents periodístics del nostre país que està generant “Tele. Los 99 ingredientes de la televisión que deja huella”.

En un estil àgil i amè, Borja Terán, ens presenta un recorregut vital per 99 capítols entre els quals és molt difícil no trobar-hi algun tipus d’identificació per als espectadors televisius de les últimes tres dècades. En aquest sentit, es recorda a series com Verano Azul, programes com Cròniques Marcianas o professionals de la talla de Mercedes Milá, en un embolcall molt ben elaborat per l’altra pota d’aquest treball, l’il·lustrador Efe Suárez.

Terán, ha explicat en vàries entrevistes que el llibre és el resultat de dos anys de feina. No dóna pistes sobre quin podria ser el pròxim treball amb el qual ens sorprendrà després d’aquest. Mentrestant, ens haurem de conformar llegint la seva columna de crítica televisiva que publica diàriament.


“Tele. Los 99 ingredientes de la televisión que deja huella”
Autor: Borja Terán
Il·lustrat per Efe Suárez
Editorial: Somos libros

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament