Sentència 1-O

En relació amb la sentència condemnatòria que s'ha fet pública aquest matí

Un dictamen de la judicatura mai podrà solucionar un conflicte polític, tot el contrari pot dinamitar possibles ponts de diàleg

FEGP 14-10-2019 17:28 Lectures 1928

Des de la FEGP volem expressar la nostra preocupació per la sentència que s'ha conegut aquest matí. L'abast del veredicte, més enllà del que representa per a les persones que han estat objecte de la sentència, té un significat que cal interpretar en clau de país i, tant o més, de les llibertats que en resulten qüestionades.

Els conflictes de naturalesa política exigeixen solucions de caire polític. Per contra, un dictamen de la judicatura mai podrà solucionar un conflicte polític, tot el contrari pot dinamitar possibles ponts de diàleg. Emplacem als partits polítics i a les institucions públiques a reprendre la via política i posar fi a la judicialització del conflicte.

Finalment, des de la primera organització empresarial del Gran Penedès fem una crida per tal que les mobilitzacions de protesta que legítimament es puguin derivar com a reacció de la sentencia s'ajustin en tot moment a la manera pacífica i criteris de respecte, tal com sempre s’han portat a terme.

Tribuna

Tribuna Oberta per promoure l’intercanvi d’opinions, el debat i la reflexió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres