Pressupost municipal

Rebutjada la proposta de pressupost municipal del govern en minoria d’ERC

PSC Sant Cugat Sesgarrigues 19-12-2019 16:59 Lectures 629
Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues. Eix

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues. Eix

El Ple extraordinari celebrat el passat dimarts dia 17 ha rebutjat la proposta de Pressupost General de l’Ajuntament per l’exercici 2020, que es presentava al plenari per a la seva aprovació inicial. El projecte de pressupost, punt principal de l’ordre del dia, va comptar únicament amb els vots favorables d’Esquerra Republicana, que governa en minoria des de les passades eleccions municipals, i amb els vots en contra del grup Progrés Municipal i de Sant Cugat Unitat Popular.

El cap de llista de Progrés Municipal, Raul Casado, assegura que “el principal instrument de govern en un Ajuntament, el pressupost, ha estat rebutjat ja en la primera proposta que presenta el govern municipal actual, fet que demostra la seva manca de capacitat i estabilitat per governar de manera efectiva per al municipi”.

Si no hi ha cap novetat al respecte, per primera vegada en democràcia hi ha el risc de pròrroga dels comptes municipals al consistori santcugatenc.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres