Política municipal

El poble de Sitges no ha de pagar la desídia d'aquest Govern

PSC Sitges 21-12-2019 14:34 Lectures 448

Des del PSC Sitges volem manifestar la nostra disconformitat amb com s'estan gestionant els temes cabdals de la vila. El govern ERC, SGI i Guanyem, encapçalat per Aurora Carbonell, sembla no tenir clars quins són els mínims de dedicació, treball i actitud de diàleg que s’han d'esforçar a complir per a poder governar amb la minoria actual que tenen. (8a 13).

- El PSC va signar un acord amb el Govern per introduir modificacions a les Ordenances Fiscals del 2019 durant el període d'al·legacions. - El PSC no va rebre cap mena de comunicació per part del Govern durant l'esmentat període d'al·legacions. - Un cop finalitzat aquest període, se'ns comunica que per qüestions tècniques les al·legacions no eren possibles.

Aquest és el relat de com s'ha arribat fins a l'aprovació definitiva de les OOFF i ara què? Doncs el PSC, tot i estar en contra de les males formes i la desídia del Govern, s'abstindrà en aquestes ordenances per tal que puguin ser aprovades. La no aprovació de les mateixes seria molt perjudicial per a les Sitgetanes i Sitgetans i suposaria l'augment generalitzat d'un 10% de l'IBI.

Els i les Socialistes sitgetans no podem permetre que el conjunt de la ciutadania pagui la deixadesa i la ineficiència de l'equip d'Aurora Carbonell, per això i només per això ens hem abstingut en la votació de les ordenances.

La desconfiança vers la capacitat de treball, negociació i actitud de diàleg del Govern Carbonell, ha estat sobre la taula en totes les trobades que hem dut a terme i veiem que no hi ha manera que siguin conscients del que reclamem des del Grup Municipal Socialista.

Prou de bones paraules, cal treballar seriosament si realment volen arribar a acords per al poble de Sitges. Nosaltres sempre hem estat en actitud de col·laboració, però la Senyora Carbonell i el seu Govern ens estan empenyent a deixar de fer-ho.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament