Política municipal

El poble de Sitges no ha de pagar la desídia d'aquest Govern

PSC Sitges 21-12-2019 14:34 Lectures 588

Des del PSC Sitges volem manifestar la nostra disconformitat amb com s'estan gestionant els temes cabdals de la vila. El govern ERC, SGI i Guanyem, encapçalat per Aurora Carbonell, sembla no tenir clars quins són els mínims de dedicació, treball i actitud de diàleg que s’han d'esforçar a complir per a poder governar amb la minoria actual que tenen. (8a 13).

- El PSC va signar un acord amb el Govern per introduir modificacions a les Ordenances Fiscals del 2019 durant el període d'al·legacions. - El PSC no va rebre cap mena de comunicació per part del Govern durant l'esmentat període d'al·legacions. - Un cop finalitzat aquest període, se'ns comunica que per qüestions tècniques les al·legacions no eren possibles.

Aquest és el relat de com s'ha arribat fins a l'aprovació definitiva de les OOFF i ara què? Doncs el PSC, tot i estar en contra de les males formes i la desídia del Govern, s'abstindrà en aquestes ordenances per tal que puguin ser aprovades. La no aprovació de les mateixes seria molt perjudicial per a les Sitgetanes i Sitgetans i suposaria l'augment generalitzat d'un 10% de l'IBI.

Els i les Socialistes sitgetans no podem permetre que el conjunt de la ciutadania pagui la deixadesa i la ineficiència de l'equip d'Aurora Carbonell, per això i només per això ens hem abstingut en la votació de les ordenances.

La desconfiança vers la capacitat de treball, negociació i actitud de diàleg del Govern Carbonell, ha estat sobre la taula en totes les trobades que hem dut a terme i veiem que no hi ha manera que siguin conscients del que reclamem des del Grup Municipal Socialista.

Prou de bones paraules, cal treballar seriosament si realment volen arribar a acords per al poble de Sitges. Nosaltres sempre hem estat en actitud de col·laboració, però la Senyora Carbonell i el seu Govern ens estan empenyent a deixar de fer-ho.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres