Vegueria Penedès

"Qui presum, fa fum!"

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

S'ha de reconèixer que el President del PDeCAT-Junts x Catalunya al Penedès té una gran capacitat per fer totes les parts de l'Auca.

Ha governat vuit anys a Cunit com a regidor del PDeCAT. Després quan va ser escollit cap de llista, es va presentar amagant les noves sigles del seu partit però una vegada que va formar govern a Cunit amb el PSC, cap problema en tornar a assumir la Vicepresidència del Consell Comarcal del Baix Penedès en nom de Junts. I ara diu que el seu partit és el Penedès. En aquesta frase es veu la seva cultura política.

Pot un partit pretendre representar el Penedès? Vell estil convergent quan identificava Catalunya amb ells. No Sr. Casañas, el Penedès són totes les persones que viuen en aquesta magnífica Vegueria i tots els seus regidors, militin on militin, tant aquells que estan a govern com els que estan a l'oposició, treballen per millorar la vida dels seus ciutadans i del territori.

No utilitzi el Penedès per la seva carrera política. I prediqui amb l'exemple: ni a Cunit ni al Consell Comarcal, on vostè té una responsabilitat fonamental dins dels respectius governs, ha volgut fins ara afrontar la crisi de la Covid-19 creant una taula amb tots els partits i agents socials. "Qui presum, fa fum!".

Ivan Faccia
Secretari Política Municipal d'Esquerra Republicana del Baix Penedès

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local