Confinament

Una forma diferent de viure el confinament

Ana González de Luna 17-05-2020 19:28 Lectures 1029

Potser no són les vuit de la tarda, i tampoc ho faré en forma d’aplaudiments. Però voldria dedicar unes paraules d’agraïment com a sanitària a tots aquells que ens heu fet més fàcil la situació viscuda.

Em dic Ana González de Luna i sóc metgessa resident de Geriatria del Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf (CSAPG). Ja fa una setmana que vaig tornar a casa després de quasi mes i mig vivint a l’Hotel Desitges.

En el meu cas, tot va començar el 29 de Març, gràcies a la iniciativa duta a terme pel CSAPG i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, després de viure en primera persona com els ingressos per coronavirus no cessaven i al risc al qual exposava a la meva família després de cada jornada laboral.

Allà he pogut conviure amb altres sanitaris i personal de l’hotel els quals poc a poc es van anar convertint en una família per a mi. No només perquè podíem parlar de les nostres experiències viscudes del dia a dia com a via per canalitzar la nostra incertesa, si no també per totes les facilitats que ens van oferir per a que ens sentíssim com a casa.

Se que aquesta experiència no l’oblidarem cap de nosaltres i que tot i que encara no sabem quin dia tornarà tot a la “normalitat”, el que sí tinc segur és que he sortit més forta de tot el que he viscut i de com persones que abans eren desconegudes per a mi ara passaran a formar part d’una etapa que recordaré amb molt d’afecte. 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres