Sanitat pública

Manifest del Comité d'empresa de l'Hospital Residència Sant Camil

El comitè d'empresa de l'Hospital Residència Sant Camil, vol donar les GRÀCIES a totes i cadascuna de les persones que amb el seu esforç, responsabilitat i professionalitat, estem lluitant contra totes les adversitats que ens està portant la PANDÈMIA COVID-19.

Volem posar en especial valor l'esforç de tots els professionals de qualsevol dels centres del CSAPG. Hem viscut i seguim vivint moments crítics i molt durs, tant en el caire personal com en el professional, hem presenciat en primera persona els efectes devastadors d'aquesta malaltia, han hagut d'afrontar aquesta situació en mig de l'escassetat d'EPI'S homologats i de qualitat. Però sempre hem mantingut com a bandera els nostres valors d'absoluta PROFESSIONALITAT I HUMANITAT.

Volem agrair a totes aquelles persones, empreses, associacions o entitats que durant tot aquest temps han donat les seves incansables mostres de suport, ja sigui en forma d'aplaudiments diaris, les constants ofertes de menjar,la confecció i donació de material sanitari i les visites de suport dels cossos de seguretat, bombers i transport sanitari.

Aquesta crisi sabem tots quan ha començat però no sabem quan acabarà, tant a nivell sanitari com en tot el relacionat amb l'econòmia. Que ningú pensi que som oportunistes i que volem aprofitar aquest moment per reivindicar determinades qüestions, ja que la gran majoria venen de lluny. Són molts anys de retallades, precarietat contractual i estructures deficitàries.. Massa peticions desateses!.

 

MANIFEST REIVINDICATIU DE COMITÈ D'EMPRESA HRSC

En aquests moments en el que tornem a la nova normalitat i es donen per acabats els aplaudiments de suport a tots els treballadors essencials, pel que nosaltres considerem el nostre treball habitual, això si - en una situació excepcional - CONSIDEREM QUE: ara ens toca tornar a reivindicar tot allò que hem anat perdent durant els últims anys.

Posem de MANIFEST:

- La PRECARIETAT LABORAL, en forma de contractes precaris i falta de convocatòries per cobrir vacants en totes les categories.

- QUE VOLEM EL RECONEIXEMENT de la IT(baixes) per motiu de COVID-19 com accident laboral o malaltia professional.

- QUE EXIGIM treballar amb material sanitari de qualitat i EPI'S homologats. NO A LA REUTILITZACIÓ DE MATERIAL D'UN SOL ÚS.

- QUE RECLAMEM DE NOU EL PAGAMENT DE LES DPO'S. ( com al ICS )

- QUE VOLEM RECUPERAR EL 5% perdut el 2008.

- QUE RECLAMEM LA GRATUÏTAT DE L'APARCAMENT A HRSC Pels treballadors, igual que en altres centres del CSAPG

- QUE VOLEM L'EQUIPARACIÓ de les MILLORES LABORALS I SOCIALS entre els diferents centres del CSAPG.

- QUE EXIGIM L'AUGMENT DE RÀTIOS (dotació de personal), del personal sanitari i serveis generals.

- QUE VOLEM LA MILLORA DE LA INFRAESTRUCTURA De l'HOSPITAL.

- QUE VOLEM L'ACOMPLIMENT DE L'Art 55 del II CONVENI SISCAT, en referència a les jubilacions parcials.

Aquesta i no un altre ha sigut la nostra normalitat des de fa més de 10 anys i per això DEMANEM QUE, no quedi a l'oblit ara que desgraciadament tenim la repercussió mediàtica que aquest maleït virus ens ha donat.

DEFENSEM UNA SANITAT 100% PÚBLICA, UNIVERSAL I DE QUALITAT

NO MÉS RETALLADES A LA SANITAT DE TOTS!

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!