Memòria històrica

Memòria històrica, desídia i incompetència del govern del Vendrell

Som Poble-ERC 02-06-2020 13:17 Lectures 377

El passat mandat des de Som Poble vam iniciar un treball de reconeixement envers els vendrellencs represaliats als Camps d'Extermini Nazi mitjançant el projecte Stolspersteine i que es gestiona des del Memorial Democràtic de Catalunya.

Es va posar en coneixement del govern del Vendrell perquè elaborés i aprovés una resolució de la corporació adherint-se al projecte.

Passat més de 7 mesos, el setembre del 2019 i davant la falta de voluntat del govern per fer-ho, aquesta resolució d'adhesió finalment va ser impulsada pel Grup Municipal de Som Poble-ERC i aprovada per unanimitat amb el compromís d'un termini de 6 mesos per fer aquesta adhesió institucional al projecte. Podeu descarregar la resolució aquí.

De nou i davant de l'incompliment del termini fixat i aprovat pel ple...tornem a preguntar per l'estat de l'adhesió, obtenint una resposta del primer tinent d'alcalde Christian Soriano del tot inacceptable i que deixa entreveure de nou la manca de voluntat i incapacitat per tirar endavant aquest projecte de reconeixement, si no, no es pot entendre aquesta desídia.

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No