Mobilitat ferroviària

Trobem inadmissible els 100 dies de fallida de l’ascensor de l’estació de Rodalies

L’ascensor de l’estació de Rodalies del nucli urbà de Vendrell. Eix

L’ascensor de l’estació de Rodalies del nucli urbà de Vendrell. Eix

Des de la nostra taula de treball hem parlat de la situació de l’ascensor de l’estació de Rodalies del nucli urbà de Vendrell a la nostra ultima reunió planaria i trobem inadmissible la situació viscuda amb aquest equipament.

Va ser al mes de febrer d’aquest any que va tenir un problema l’ascensor de l’estació de Rodalies del nucli urbà de Vendrell que el va tenir parat des de el dia 12 de febrer, fins a 29 de maig per qüestions tècniques de l’equip. No pot ser que l’ascensor estigui sense funcionar durant 107 dies per qüestions tècniques al ple segle XXI.

Des de la Xarxa Vendrellenca a mes de demanar explicacions a Rodalies i a Renfe Operadora, hem denunciat davant el departament d’accessibilitat de la Generalitat per que ens digui que farà al respecte donat que  entenem que amb aquesta situació reiterada de fallida dels ascensors, s’està incomplit la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i el codi de consum de la Generalitat. 

D’altra banda, seguin creiem que es molt necessari treballar crear un protocol per garantir l’accessibilitat a les estacions de Rodalies quan fallen els ascensors per que la casuística negativa amb problemes a molts d’aquest equipaments a tota les estacions de Catalunya ho requereix.

Des de la Xarxa Vendrellenca hem desistit d’anar a l’ajuntament de Vendrell a plantejar aquest tema, vista la resposta al ple de Maig que sobre aquesta qüestió que ens van donar.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!