Política municipal

Jero Merino 'el PP no permitira que el Baix Penedès se convierta en un paraiso para los okupas'

PP Baix Penedès 02-07-2020 10:43 Lectures 1097
Jero Merino amb els veïns de Santa Oliva . Eix

Jero Merino amb els veïns de Santa Oliva . Eix

Una reunió profitosa en la qual es van posar sobre la taula diversos temes sobre activitats, mercat municipal, espai públic, neteja viaria, esplais i serveis a la infància, okupas i seguretat.

El President del Partit Popular a la comarca del Baix Penedès, Jero Merino, ha escoltat les reivindicacions que els veïns de Santa Oliva reclamen com a millores per al poble:

1- Serveis municipals espai públic: neteja, jardineria.

2- Tancament piscina

3- Manca polítiques infància

4- Irregularitats expedients urbanisme

També el President Local, Paco Ripoll demana claredat i agilitat al Govern Municipal davant l’activitat del mercat dels dissabtes.

Els problemes d’okupació necessiten polítiques que defensin la propietat privada. 1er pas ha sigut la presentació del recurs d’inconstitucionalitat davant el Tribunal Constitucional al Decret Llei 17/2019, de 23 de desembre. Els següents passos han d’anar en la direcció d’impulsar polítiques dirigides a reforçar el delicte d’usurpació d'habitatges, modificar el codi penal per a la lluita contra les màfies d'ocupació, agilitzar els procediments penals per facilitar el desnonament de l’habitatge ocupat. També cal reforçar els mitjans disponibles per a les comunitats de propietaris per millorar la convivència veïnal i combatre la conducta incívica.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No