El Rotary Club de Vilafranca lliura bates quirúrgiques a les residències de la gent gran de la vila

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Rotary Club de Vilafranca del Penedès, aquest dimecres dia 8 de juliol, ha lliurat 15 bates impermeables protectores per a professionals sanitaris a cadascuna de  les residències de la gent gran de Vilafranca del Penedès.

Cada any el Rotary Club de Vilafranca realitza una activitat durant la Festa Major amb les residències de Gent Gran: Residència Mare Ràfols, Llar d’avis Josefina Matas, Llar de l’Ancianitat Inglada Via i Centre Socio Sanitari Ricard Fortuny.  Enguany i com a conseqüència del COVID 19, les activitats de la Festa Major queden totes anul·lades. La presidenta M Josep Tuyà, manifesta que enguany al no poder fer-se les activitats amb la gent gran durant la Festa Major, vam pensar en una actuació, que ajudes a les residències de la Vila, a millorar les seves condicions sanitàries derivades de la Covid-19. El lliurament d’unes bates impermeables que dotessin de millor protecció  als professionals i residents ens va semblar una bona iniciativa.

Les característiques tècniques d'aquestes bates, i el fet que siguin reciclables 30 vegades, multiplica el seu valor ja que compten amb mitjans de rentat i esterilització propis, que fan que tinguin una millor durabilitat.

El Rotary Club de Vilafranca, tot i haver suspès les seves reunions presencials, ha continuat desenvolupant la seva tasca social mantenint el contacte i el treball en línia. Això ha permès  el contacte entre els socis i amb altres clubs, concentrant tots els esforços en l’ajuda a la comunitat.

Una altra de les accions locals ha consistit en participar en les Càpsules de Confinament promogudes per Radio Televisió de Vilafranca, des d’una basant econòmica per dotar d’eines pràctiques, a través de les opinions d’experts del Col·legi d’Economistes de Catalunya, per veure com pot millorar l’economia del país.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local