Coronavirus

El teixit comercial mereix un reconeixement a la seva tasca

Fem Ribes 29-07-2020 18:59 Lectures 185

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes aquesta setmana ha fet diversos actes per a donar visibilitat a les entitats i a les persones voluntàries per a lluitar contra la pandemia del covid 19.

Vagi per davant de qualsevol altre consideració el nostre reconeixement i afecte a totes les persones que han treballat i que continuen treballant perquè ningú es quedi sense ajuda, algú amb qui parlar, sense aliments, sense medicaments, atenció, etc. A totes elles, moltes gràcies!

Però, dit això, Fem Ribes tornem a trobar a faltar el reconeixement al teixit comercial del poble, que ha ajudat a fer xarxa, s’ha mantingut al peu del canó - qui podia - s’ha adaptat i s’està adaptant a totes les mesures extraordinàries i restrictives de manera exemplar; a més de tenir persones molt implicades,que han estat oferint serveis gratuïtament, donant els seus productes per millorar la prevenció, han dedicat temps, posat l’atenció als seus veïns, entitats i xarxes, com la de suport mutu de Ribes, Les Roquetes i Olivella.

Hi ha moltes cares de la pandèmia, i els comerciants i empresaris són, per sobre de tot, persones i veïnes de Ribes. Mereixen, també, un reconeixement a la seva tasca.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No