Vegueria Penedès

Junts pel Penedès celebra l’impuls de la Delegació del Penedès, però lamenta la improvisació

Junts pel Penedès 31-07-2020 9:53 Lectures 589

La formació de Junts Pel Penedès recolza totalment el desplegament de les direccions territorials a la Vegueria del Penedès.
Recorda que fa tres anys que el Govern hauria d'haver fet ja el desplegament al territori, però no ha complert amb aquest compromís legal, recollit per la pròpia llei de Vegueries.

Ahir el Vicepresident Aragonès presentava públicament aquest compromís a Vilafranca del Penedès.

Des de la formació lamenten la improvisació que es desprèn de les paraules del Vicepresident, sense marcar un calendari d'implementació i anuncien només unes direccions territorials que estan en mans d ́ ERC.

Junts Pel Penedès demana un compromís clar i sincer amb el territori, amb un calendari i uns acords d'implementació. Cal defensar el model penedesenc de les 4 capitals i distribuir els serveis territorials seguint aquest model propi.

Junts Pel Penedès defensa la postura de la PR promoguda per l'associació Pro Vegueria Penedès, on es demana un consens des del territori i un grup de treball coordinat amb el Govern.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No