Atenció Primària Costa de Ponent

Aclariment en relació amb la contractació d’una infermera per als consultoris de Mediona i Torrelavit

En relació amb les informacions aparegudes sobre la contractació d’una infermera per a la reobertura del consultori local del municipi de Mediona, l’Institut Català de la Salut (ICS) vol aclarir que la contractació d’aquesta infermera ha anat a càrrec de l’ICS. Aquesta professional prestarà assistència a partir d’aquesta setmana tant al consultori local de Mediona com al de Torrelavit.

La pandèmia de Covid-19 ha obligat a adaptar els serveis sanitaris a la nova situació. En el moment actual, la voluntat de l’ICS és anar tornant gradualment a la normalitat en la mesura de possible. Tanmateix, recordem a la ciutadania que és molt important encara prioritzar el contacte telefònic amb els serveis de salut, evitant els desplaçaments als centres si no són necessaris.

La Direcció d'Atenció Primària (DAP) Costa Ponent

La DAP Costa de Ponent ofereix serveis de salut de qualitat, resolutius i propers a la ciutadania a les comarques del Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Garraf, i a l’Hospitalet de Llobregat. Està formada per tres serveis d’atenció primària (SAP): Delta del Llobregat, Baix Llobregat Centre i Alt Penedès–Garraf–Nord. Inclou 70 centres d’atenció primària. Dona cobertura a més de 1,2 milions de persones de 68 municipis, d’una extensió total de 1.400 km2. La DAP Costa de Ponent, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans formen la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!