Urbanisme

Volem que es redacti un nou POUM

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Volem fer pública la nostra oposició a l’ampliació de l’urbanització dels Masos perquè considerem que hi ha masses zones del municipi urbanitzades amb carrers vuits i per què és un dany irreparable per al patrimoni natural del nostre municipi. La nostra taula de treball considera responsable de que aquest projecte es tiri endavant, a la deixadesa del govern actual i els anteriors que no han treballat per redactar un nou POUM que redefineixi el creixement urbanístic del nostre municipi.

Des de la nostra taula de treball creiem, que seguir urbanitzant espais del municipi en base al POUM redactat al 2000, és un error, donat que aquest planejament esta redactat amb unes expectatives en matèria urbanística molt diferents a les actuals. Tampoc podem estar d’acord amb que es facin mes cases, mentre tenim uns serveis municipals que difícilment arriben a les zones poblades actuals, i quilòmetres de carrers al municipi sense urbanitzar, com pot ser el Tancat del Galan o el Botafoc. Nosaltres considerem aquesta ampliació, un atac al patrimoni natural del nostre municipi que lluny de seguir urbanitzant-lo hem de treballar per preservar- lo per nosaltres i generacions futures.

Des de la Xarxa Vendrellenca volem recordar que aquesta situació és producte de l’ inoperància del govern actual i els anteriors, que no han treballat per redactar un nou POUM, que faci una redefinició les línies de creixement urbanístic del Vendrell. Cal posar de manifest que tenim un planejament pensat fa vint anys, que difícilment pot ser assumible per l’actual situació.

Des de la Xarxa Vendrellenca instem a l’ajuntament de Vendrell a posar-se a treballar d’immediat per redactar un nou POUM, que faci una redefinició del creixement urbanístic del municipi aplicant la realitat imperant amb un creixement urbanístic que redueixi les àrees a urbanitzar, vista la situació general del municipi donat que no podem acceptar mes zones com el Tancat del Galan o el Botafoc.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local