Igualtat

Visibilitzar-nos

Neus Benavent 18-09-2020 12:29 Lectures 520
Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà. Eix

Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà. Eix

Veiem amb estorament la col·lecció de retrats i biografies a les parets de la Biblioteca Joan Oliva de la nostra ciutat.

Estorament que deixa pas a la indignació; de 21 retrats i biografies, el nombre de dones és realment vergonyant: zero!!!

Situació intolerable en un edifici públic, més encara en un edifici que es vol educatiu, per on hi passen cada dia nenes, persones joves i adolescents..., que reben així sesgada la informació relativa a qui son les persones importants en la història, rellevants a la vida.

Cal corregir de manera immediata aquesta anomalia injusta, patriarcal i enganyosa.

Cal incorporar en breu 21 retrats i biografies de dones vilanovines i/o de la comarca per tal de donar una informació complerta a la ciutadania, especialment a les persones joves.

I cal també fer extensiu aquest criteri a tots els edificis i equipaments públics on s'exposin retrats i/o biografies; així com a la col·lecció de llibres "retrats", on també hi ha una gran mancança de figures femenines.

Si cal assessorament, a l'Associació de Dones la Frontissa us el donarem amb molt de gust.

Neus Benavent i Vallès
Associació de Dones la Frontissa

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No