Política municipal

Els moviments polítics que estem treballant per tal configurar Junts per Catalunya al Vendrell

Sergi Senpau Rovira 14-10-2020 9:31 Lectures 232
Junts pel Vendrell. Eix

Junts pel Vendrell. Eix

Des de Junts pel Vendrell som conscients que el nostre espai polític viu èpoques de canvis. De fet, molts vendrellencs i vendrellenques ens han fet arribar en les darreres setmanes els seus dubtes i inquietuds sobre com s’acabarà configurant aquest espai a la vila i al conjunt de la nostra comarca. És per aquest motiu, que des de Junts pel Vendrell volem dur a terme un exercici de transparència i informar al conjunt de la ciutadania en quina direcció estem treballant.

Així doncs, us fem saber que hem obert una etapa de diàleg i d’entesa amb el grup impulsor de Junts al Vendrell. Un col·lectiu de persones que busquen, també, un espai de suma entre espais polítics amb models de ciutat semblants i punts en comú que permeten unir forces i oferir un projecte de futur, sense renunciar a la transversalitat que sempre ens ha caracteritzat.

Des de Junts pel Vendrell sempre hem tingut com a premissa que la suma d'actors és i ha de ser necessària. En aquest sentit, coincidim en la necessitat de posar sobre la taula un model de ciutat diferent, que posi les persones al centre de tot i que deixi enrere l’actual política de pedaços. Alhora, estem convençuts que els municipis tenen un paper clau per avançar cap a la República Catalana i nosaltres, com vam fer el 9N i l’1-O, sempre hi serem.

Ambdós, a la vegada, també coincidim en la voluntat d'articular propostes polítiques que siguin un veritable impuls pel Vendrell en matèria social, econòmica i territorial i amb objectius a curt, mig i llarg termini.

Celebrem la voluntat d'entesa amb el grup impulsor de Junts, que tot defugint dels personalismes que moltes vegades impregnen els processos de creació de nous espais polítics, prioritzen la voluntat de generar sinergies i treball en comú. Amb aquestes premisses, Junts pel Vendrell sempre hi serà present.

Esperem que les converses amb el grup impulsor de Junts a la ciutat, doncs, puguin donar fruits en les properes setmanes i mantenir un calendari de col·laboració que aporti noves propostes per a la ciutat.

Sergi Senpau Rovira
President Local de Junts pel Vendrell

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No