Educació

Escola bressol la Draga de Cubelles

Benvolguda alcaldessa del poble de Cubelles,

Em dirigeixo a vostè en nombre de totes les famílies de tots els infants matriculats a l’Escola MUNICIPAL la Draga de Cubelles per mostrar-li el nostre descontent pel que fa a la gestió i actuació davant del problema de la nostra escola LA DRAGA.

Doncs fa poc més d’unes setmanes vam saber la situació en la que es troben totes les treballadores de l’escola i que a hores d’ara encara s’està arribant a un acord ajuntament-empresa per tal de portar a ERTE al personal de la nostra estimada Escola La Draga.

Primerament, l’escola MUNICIPAL La Draga no és un empresa on a final de l’any fiscal sobte o no, beneficis. És un servei que dona l’ajuntament i com a servei ha de ser una despesa per l’AJUNTAMENT. Que sigui gestionada o no per una empresa privada, no desestima que vosaltres com a entitat oficial tingueu l’última paraula.

L’AJUNTAMENT ha de vetllar per que tot infant tingui una educació de qualitat. Dret recollit en l’article 27 de la constitució espanyola. Això significa que  l’administració ha d’invertir en l’educació dels seus infants, són el futur del poble!

Segonament, no ens serveix l’argument donat de que els grups bombolla no es trencaran. Si reduïu hores a tot el personal de centre en una PANDEMIA qui ens assegura que aquestes treballadores tinguin temps de realitzar pas per pas tot el protocol que dicta Salut? Invertim en seguretat!

Tercerament, com pot ser que a data del mes de NOVEMBRE es vulgui realitzar un ERTE perquè els números no surten i cal minimitzar despeses? Què no es sabia a data de JULIOL el nombre de matriculats? Ni tampoc al SETEMBRE? Quan tot l’equip docent de la DRAGA va treballar a contrarellotge per fer un protocol estricte i necessari per tots els nostres infants i en conseqüència per a que totes les famílies dels infants i dels docents estiguem segurs i segures enfront de la COVID-19. Invertim en salut!

No té sentit haver començat un dels cursos més difícils en anys, amb tot el personal docent amb un protocol excel·lent enfront la COVID-19 i que abans d’acabar el primer trimestre escolar es vulgui desfer tot el que funciona simplement perquè els números no surten. Invertim en educació!

Amb tot això i a mode de conclusió, cridem i cridem ben fort:

Els nens i nenes de la Draga no són un número, no són una quantitat on sumen o resten. Cal invertir en educació, cal invertir en la Draga, i resulta que la Draga té titularitat municipal de Cubelles

Moltes gràcies per la seva atenció,

Atentament els pares, mares i NADONS de l’escola Municipal La Draga de Cubelles.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar