Eleccions al Parlament

Aquest diumenge ens hi juguem molt com a país, com a vegueria i com a comarca

El 14 de febrer podem fer molts passos enrere deixant la Generalitat en mans d’un Salvador Illa, còmplice del 155, que governarà amb el suport de l’extrema dreta. O fer un pas endavant com a país, i tenir per primer cop, un president d’esquerres i independentista que lideri la reconstrucció de Catalunya i la via àmplia cap a la independència.

Som conscients que la gent del Garraf, com tantes i tantes persones arreu del país, ho està passant malament. La situació global a la nostra comarca ha fet que l’impacte de la Covid-19 s’hagi notat especialment en les vides dels nostres familiars, amics i veïns. Que potser han perdut la feina. O a una persona propera. O tenen dificultats per arribar a finals de mes.

Els mesos que venen seran determinants per a revertir aquesta situació. I per això és imprescindible que sigui Esquerra Republicana qui lideri la sortida d’aquesta gran crisi social, econòmica i sanitària.

Hem de fer el que estem demostrant als municipis de la comarca on governem, on fa més d’un any i mig que liderem polítiques transformadores republicanes.

Perquè som els qui sempre posem les persones al centre. Els qui defensem la justícia social, la igualtat d’oportunitats i els drets fonamentals. Els qui apostem per oferir oportunitats de present i de futur pels joves perquè no marxin de la nostra comarca. Els qui protegim el nostre entorn natural. Els qui apostem per un territori més vertebrat i connectat. Els qui donem suport a les petites i mitjanes empreses que són el motor de la nostra economia. El nostre país necessita, per tant, que aquest diumenge Esquerra Republicana guanyi les eleccions i encapçali el proper govern de la Generalitat de Catalunya.

Perquè això és el que sabem fer a Esquerra Republicana. Treballar, treballar i treballar. I cal que guanyem per poder seguir treballant, també, per l’amnistia i la independència.

I ho farem amb la millor via: la via àmplia. Per ser més. I només serem més governant millor. I ningú és més garantia de bon govern que Esquerra Republicana.

 

Adrià Guevara
Primer candidat d’ERC a la comarca del Garraf

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!