Frydays for future

Prou promeses buides!

Ens adherim  a l’acció internacional del moviment “Friday for Future” i fem una crida a la mobilització mundial el pròxim 19 de març a la Plaça del Port, per a denunciar que en plena emergència climàtica, no s'estan fent ni els canvis ni prenent les decisions necessàries.

Les Entitats pel Clima de Vilanova i el Garraf  volem així promoure i difondre aquesta activitat per a sensibilitzar de la greu situació a la que la inactivitat política de molts governants arreu del món està conduint al planeta, amb un augment de la degradació ambiental i de les desigualtats socials, fins al punt d’arribar perillosament a la situació de no retorn.

Us convoquem a aquesta mobilització popular el proper divendres  dia 19 de les 17.00 a les 18.30 a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú, amb un seguit d’activitats lúdiques i pedagògiques per a totes les edats, amb titelles i música, explicacions de Qui són Fridays for Future i què és l'emergència climàtica? I divulgació de la tasca que en diferents àmbits fan aquestes entitats locals i comarcals integrants de la Plataforma.... i un judici popular al gegant "EçelKeyà".

En aquesta mobilització a la que està convidada tota la ciutadania i totes les entitats i associacions de tota mena, perquè la salut del planeta és el gran objectiu que ha d’unir totes les persones independentment d’ideologies, creences o orígens, recordem que totes les persones  participants hauran de respectar les mesures de salut pública.

Entitats signants:

La Casa Blava
La Foixarda
Garraf Coopera
ECOL3VNG
Associació ALYTES
ARBA Sistema Litoral Català 2017
Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient (APMA GARRAF - EdC)
CCOO del Baix LLobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf
Plataforma defensem el Ortoll
La Frontissa
La Vinagreta
Families For Future Sitges
Associació Veïnal de Baix a Mar
Associació Veïnal de Ribes Roge
Fridays For Future Barcelona

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!