Infraestructures

ERC Cunit reclama que les obres de la C31 s'ajornin fins després de l'estiu

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El grup municipal d'ERC Cunit ha entrat una instància a l'Ajuntament de Cunit sol·licitant que des de l'equip de govern es facin totes les gestions possibles amb el Departament corresponent per tal que les obres de millora de la C31 s'iniciïn un cop passat l'estiu d'enguany per tal de no perjudicar encara més els comerços del municipi suficientment perjudicats per la crisi de la Covid-19. Durant el passat ple del mes de març, l'alcaldessa de Cunit va explicar que les obres s'iniciarien pròximament.

Des d'ERC Cunit consideren que el fet d'iniciar-se pròximament, tot i que tenen molt clar que són obres molt necessàries, agafaria pel mig un estiu que, ja de per si, s'estima que serà complicat pels negocis locals, a més els problemes derivats del trànsit per fer-se obres en aquesta època i de perjudici per a la ciutadania. És per aquest motiu que fan aquest prec per tal que sigui el mateix ajuntament qui s'encarregui de sol·licitar-ho als ens superiors.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local