Ple municipal

Demanem un ple extraordinari sobre l’estació de bombeig de la plaça de Les Palmeres

Roda de premsa de Som Poble-ERC, Primàries i Podem El Vendrell . Eix

Roda de premsa de Som Poble-ERC, Primàries i Podem El Vendrell . Eix

Després de conèixer l’existència d’un informe tècnic, realitzat a instàncies del Ministerio de Medio Ambiente, on es conclou que l’Estació  de Bombeig funciona i el que necessita són alguns ajustos i un pla de manteniment. I que tanmateix, l’execució de les accions necessàries que corresponen a l’empresa constructora per resoldres les mancances detectades.

També demanen que es prepari un Pla de Manteniment, així com que els serveis jurídics dictaminin qui és el propietari de la instal·lació, davant les informacions que hem conegut en un escrit emès pel Gobierno de España.

Finalment, demanen la reprovació de la regidora de platges, Bàrbara Peris, davant la manca d’informació a la comissió informativa de territori, sobre aquest informe i les seves conclusions, i com s’ha amagat la seva existència a la resta de regidors membres de la comissió els darrers 5 mesos, que és el temps que ha passat des que aquest informe va tenir entrada per registre al nostre Ajuntament.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!