Ple municipal

Demanem un ple extraordinari sobre l’estació de bombeig de la plaça de Les Palmeres

Roda de premsa de Som Poble-ERC, Primàries i Podem El Vendrell . Eix

Roda de premsa de Som Poble-ERC, Primàries i Podem El Vendrell . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Després de conèixer l’existència d’un informe tècnic, realitzat a instàncies del Ministerio de Medio Ambiente, on es conclou que l’Estació  de Bombeig funciona i el que necessita són alguns ajustos i un pla de manteniment. I que tanmateix, l’execució de les accions necessàries que corresponen a l’empresa constructora per resoldres les mancances detectades.

També demanen que es prepari un Pla de Manteniment, així com que els serveis jurídics dictaminin qui és el propietari de la instal·lació, davant les informacions que hem conegut en un escrit emès pel Gobierno de España.

Finalment, demanen la reprovació de la regidora de platges, Bàrbara Peris, davant la manca d’informació a la comissió informativa de territori, sobre aquest informe i les seves conclusions, i com s’ha amagat la seva existència a la resta de regidors membres de la comissió els darrers 5 mesos, que és el temps que ha passat des que aquest informe va tenir entrada per registre al nostre Ajuntament.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local