Ple municipal

Propostes del PSC al Ple de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Mocions del PSC de Vilanova. Eix

Mocions del PSC de Vilanova. Eix

El grup municipal socialista proposarà en el proper ple la creació d’un  Fòrum per identificar projectes per a la reconstrucció econòmica i social de Vilanova i la Geltrú que es puguin beneficiar dels fons New Generation europeus. Un Fòrum en el que hi participin representants dels grups municipals i agents de diferents àmbits i sectors de la ciutat: social, econòmic, sanitari, universitat,..

El mes de desembre de 2020 el Ple de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va aprovar per unanimitat una moció reclamant un paper actiu en l’assignació i gestió dels Fons Europeus de Recuperació Next Generation EU. Cal fer real i efectiu aquest paper identificant i definint un full de ruta estratègic per la nostra ciutat amb projectes i iniciatives innovadores per a la reconstrucció d’una economia més sostenible i resilient.

La segona proposta del  PSC és que s’iniciï la revisió del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible per adaptar-se a la nova realitat i normatives, mentre paral·lelament s’adopten mesures de pacificació tant al nucli antic, recuperant les adaptades per la comissió del PINA com en altres indrets de la ciutat més enllà del centre.

Revisió i mesures que cal adoptar amb el consens de la ciutadania i de tots els sectors afectats.

Davant la necessitat que les institucions normalitzin l'estància de les víctimes de violència de gènere amb els seus animals de companyia perquè en ambdós casos puguin abandonar el domicili amb el qual conviuen amb el seu maltractador, la tercera proposta presentada pel grup municipal socialista és que l’ajuntament s’adhereixi al programa VIOPET, per cercar llars d'acollida urgent per les dones víctimes de violència de gènere i perquè en aquests  pisos d'acollida les dones puguin conviure amb els seus animals de companyia.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!