Via pública

Deixadesa municipal al Prat de Vilanova

Vehicles mal aparcats al Prat de Vilanova. Eix

Vehicles mal aparcats al Prat de Vilanova. Eix

És un barri de platja on fins ara no es paga per estacionar, degut a això patim una afluència massiva de cotxes que venen a la platja i estacionen a qualsevol lloc donat que saben que la policia local no patrulla pel barri i no posa cap denuncia d'estacionament.

Els cotxes estacionen als passos de vianants, als guals de vehicles, a zones amb senyals de prohibit estacionar, als carrils especials de vianants a la calçada i als espais naturals del barri convertint-los en pàrquings i espatllant tot el sol.

Al trucar a la policia ens diuen que no poden fer cap mena d'actuació i venen al barri, fan fotografies dels vehicles mal estacionats per fer un informe però no fan cap denuncia.

És un barri que fa molts anys que estem patint la mancança de tots els serveis mínims, però ha arribat a un nivell que es totalment insostenible.

Us adjuntem fotografies fetes ahir i avui de la situació que patim els residents sense que l'ajuntament ni la policia local facin res al respecte.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!