Diversitat sexual

Respectar a les persones per sobre de tot

Carles Martin, regidor d’ERC Calafell. Eix

Carles Martin, regidor d’ERC Calafell. Eix

El 28 de juny és el Dia Internacional de l'Orgull i l'Alliberament LGTBI+. Vivim en una societat en el que drets fonamentals com el dret de llibertat d'expressió i el dret a la llibertat sexual encara els hem d'anar reivindicant. Una societat patriarcal a la qual li costa entendre que l'ésser humà ha de poder decidir estimar com vulgui i a qui vulgui. Desgraciadament la pujada de l'extrema dreta a la nostra societat només fa que la confrontació en decisions elementals com aquestes, sigui cada dia més reflectida i virulenta envers les persones que només volen poder estimar a qui vulgui i com vulgui.

El més preocupant és que en els darrers mesos estan havent-hi cap cop més, agressions homofòbiques i cada vegada més brutals. De veritat que som incapaços de respectar a les persones sigui quina sigui la seva condició sexual? Què està passant a la nostra societat? Per una banda, seguim reivindicant dies com el d'avui, però per l'altra, sembla com si cada cop que fem un pas endavant, per l'altra banda, tiréssim tres enrere.

Hem de treballar totes i tots plegats per tal d'aconseguir una societat més justa i més respectuosa en les decisions individuals de cadascú siguin les que siguin, avui parlem de poder estimar a qui vulguis i com vulguis, però i demà??

Esperem que d'aquí poc, no hàgim de reivindicar dies com aquests, perquè això significarà que hem aconseguit el nostre propòsit, respectar a les persones per sobre de tot.

Carles Martin
Portaveu i regidor d’ERC Calafell

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!