Homenatge

ERC Vilafranca lliura el Memorial Fèlix Balaguer i Castellet en memòria a la Mònica Hill Gimènez

Memorial Fèlix Balaguer i Castellet. Eix

Memorial Fèlix Balaguer i Castellet. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Entrega, valentia i dedicació són només alguns dels mots que definien Mònica Hill i Gimènez i que, dilluns, 5 de juliol, es van poder escoltar en el lliurament del Memorial Fèlix Balaguer i Castellet en memòria a la seva persona i trajectòria per part d’Esquerra Republicana a Vilafranca.

Montse Espinosa, en representació d’Esquerra Republicana de Vilafranca, va obrir l’acte explicant de forma molt emotiva quan va conèixer la Mònica i com van treballar plegades per la vila: “La Mònica, sempre al 200%, sempre pensant en els més vulnerables. Hem compartit moltes lluites i un milió de somnis per la nostra Vilafranca”. Va acabar el seu parlament pensant en un futur proper: “Ens hem de conjurar per aconseguir l’alcaldia i construir, així, la Vilafranca que ella tan anhelava, la que no deixa ningú enrere”.

La diputada al Congrés de Madrid, Carolina Telechea, va continuar glosant la trajectòria política d’Hill i la seva lluita pel país: “la Mònica ens ha deixat un llegat important i tenim el repte de continuar-lo: per Vilafranca, pel Penedès, per la República Catalana. La família d’Esquerra és molt afortunada per haver pogut comptar amb ella”.

A continuació, Jordi Asensi, company de la Mònica Hill, va agrair el reconeixement i homenatge que se li feia a la seva parella i va dedicar unes paraules emotives als assistents, tot recordant la figura d’Hill: “Ecologisme i independentisme formava part del seu ADN. Sempre ha tingut un sentiment de servei a la col·lectivitat i, per sort, a Catalunya hi ha molta gent que també el té”. Després d’un llarg i sentit aplaudiment, Espinosa i Telechea li van fer entrega d’un quadre obra de l’artista local Montserrat Socias. Finalment, va tancar l’acte el músic David Miret, que va interpretar la cançó ‘El meu país’ de Lluís Llach.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local