Política municipal

El PSC rebutja la moció dels partits de l'oposició sobre la informació a rebre com a regidor/es de l’Ajuntament

Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Eix

Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Els tres grups municipals que estan a l’oposició van presentar al Ple del dilluns 12 de  juliol una proposta de resolució per tal que s’acordés, a manca de reglament municipal,  que han de rebre tota la informació respecte dels esdeveniments que succeeixen al  nostre municipi (obres, talls de carretera o subministrament puntuals, actes culturals,  etc.) prèviament siguin anunciats a les xarxes socials o al veïnat, amb una “extensa”  explicació per poder respondre els seus dubtes i/o inquietuds de les veïnes.

Els arguments per defensar aquesta proposta son que l'oposició per poder fer feina de  manera eficient i productiva ens cal informació i, a més, ens cal a temps. No s'hi val allò de que ho teniu a la vostra disposició “a secretaria”. Les decisions executives del govern municipal es prenen en el “si” del govern i les actes de les juntes de govern arriben als 15 dies, i no inclouen el debat intern de l'assumpte tractat, desconeixent el criteri de la presa de decisió per part del govern municipal.

Com a regidors és el nostre dret ser informats puntualment i de forma detallada del què te a veure amb el nostre municipi, i de ser escoltades les nostres aportacions, perquè som representants públics, escollits en un procés electoral, i els grups  municipals de l'oposició també representem a molts veïns i veïnes.

La proposta del govern socialista va ser que es retirés aquesta moció de l’orde del dia,  i que es convertits en un prec, la qual cosa, les portaveus dels tres grups van exposar  que en el ple del passat mes de juny ja es varen fer els precs al govern, i que els tres grups han considerat adient que sigui el Ple de la corporació que adopti un acord per  garantir-ne el compliment, la qual cosa no va ser possible pel vot en contra dels 7 regidors del PSC.

GRUP MUNICIPAL ERC
GRUP MUNICIPAL DE PA-CUP
GRUP MUNICIPAL JXCAT

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local