Urbanitzacions

La situació de la Urbanització Trencarroques de Castellet i la Gornal

Brutícia al costat dels constenidors de la Urbanització Trencarroques . Eix

Brutícia al costat dels constenidors de la Urbanització Trencarroques . Eix

Deixalles

Hi ha una acumulació de deixalles als contenidors que fa por. Realment és una barreja d'incivisme per part d'alguns veïns, i de gent de fora, com de la manca d'intenció per part de l'ajuntament, ja que això és constant des de el confinament de març del 2020. Hi ha deixalles de tot tipus, mobles, restes de poda, runa, fins i tot portes de cotxes.

L'empresa de neteja no sols hauria de recollir la brossa de dins i fora dels contenidors si no netejar del tot les voreres.

Neteja dels carrers

Degut a l'estat dels contenidors el vent s'emporta brossa i aquesta s'escampa pels carrers, pel que no es difícil veure en carrers brics, ampolles, caixes... que es queden sense recollir. També a les urbanitzacions creixen males herbes als vorals. Quan aquestes arriben al 1,5m d'alçada vol dir que fa molt que ningú les talla.

Accés a telecomunicacions

Actualment només disposem d'una deficitària connexió per radio que es força reduïda i amb molta dependència de la climatologia i del volum d'usuaris connectats a la xarxa, amb una limitació de la connexió molt llunyana a la fibra. Pel que fer algunes feines tecnològiques o fins i tot tenir accés a serveis de gran demanda com la carrega de vídeos a Youtube o el streaming com Twitch és fa difícil o impossible.

Manca de solucions per part de l'ajuntament

Vam parlar els veïns amb l'ajuntament al gener i en, gairebé, 7 mesos no han aportat cap solució ni han fet cap exercici per poder disposar d'un servei correcte.

L'empresa de telecomunicacions XTA va millorar una mica el servei, però segueix sent mol deficitari.

Fins i tot al reclamar als tècnics que volia una neteja pels carrers ens han arribat a dir de males maneres que cada veí hauria de ser responsable de netejar el seu carrer, una resposta que genera impotència i incredulitat a parts iguals.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!