Aparcament

Instem a l'Alcalde a què s’elimini com a Zona Blava l'aparcament del solar de la Plaça de les Moreres (Coma-ruga)

Zona Blava de la Plaça de les Moreres (Coma-ruga) . Eix

Zona Blava de la Plaça de les Moreres (Coma-ruga) . Eix

Arrel de la situació d’il·legalitat de la zona blava del C/ Cerdanya i l’estudi de les diferents zones de la concessió de la zona blava de la nostra vila, ens va sobtar que el gran aparcament de l’anomenada Plaça de les Moreres de Coma-ruga, tot i que des de fa molts anys s’utilitza com a zona blava, no figurés entre els espais objecte de la concessió.

Revisant el POUM, aquest cataloga el solar com a Zona Verda amb possibilitat d’aparcament en soterrani.

En la demanda de documentació rebuda hem conegut per una banda que aquest espai és propietat de l’Ajuntament des de l’any 2000, i que segons una resposta de l’alcalde Sr. Kenneth Martínez aquest aparcament no forma part de la concessió de la zona blava del municipi i que no existeix cap document d’acord entre l’Ajuntament del Vendrell i l’empresa Parven 93 perquè aquesta societat gestioni aquest espai.

Aquesta resposta ens ha sorprès desagradablement ja que no podem entendre en base a quina raó, aquest aparcament esta sent gestionat per Parven 93 com a zona blava des de fa tants anys, incomplint a més el que estableix el POUM.

Una vegada més queda palesa la permissivitat que l’Ajuntament del Vendrell manté amb l’empresa Parven 93 (empresa amb un 68% de capital privat), la qual aprofita uns terrenys públics per generar ingressos extres per al seu negoci sense existir cap mena de contracte ni conveni, i per tant cap compensació per al municipi.

Demanem e instem a l’Alcalde de la nostra vila per una banda a donar les oportunes explicacions sobre el perquè s’està permeten l’existència i l’explotació d’una zona blava sense cap conveni ni contracte, i per un altre que procedeixi a requerir de manera immediata a Parven 93 perquè cessi l’activitat en aquests terrenys, retirant tots els elements de la seva propietat així com que s’estudiïn les conseqüències jurídiques dels perjudicis que s’hagin pogut tenir per aquesta situació.

A més volem manifestar que passades més de dues setmanes del Ple en el que el govern municipal va votar en contra de la nostra moció sobre el tancament de la zona blava de Parven 93 al C/ Cerdanya, però amb el ferm compromís de tancar-lo, no s’ha produït cap canvi i és manté com a zona blava encara a hores d’ara.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local