Obituari

Moren els germans Garcia Barrachina, president i sotssecretari del Casal de Vilafranca

Moren els germans Garcia Barrachina, president i sotssecretari del Casal de Vilafranca. Teatre Casal

Moren els germans Garcia Barrachina, president i sotssecretari del Casal de Vilafranca. Teatre Casal

Lamentem comunicar amb un enorme dolor, que aquest diumenge ens han deixat el president del Casal de Vilafranca, Miquel Àngel Garcia Barrachina i el nostre sotssecretari Xavier Garcia Barrachina.

Tota la junta directiva i les treballadores i treballadors de l’entitat no tenim paraules per expressar tots els sentiments que se’ns amunteguen en aquests moments ja que, més enllà dels seus càrrecs, el Miquel Àngel i el Xavier han estat els companys de viatge amb els que hem tingut la sort de compartir alegries, patiments, pèrdues doloroses i èxits.

Tot el nostre escalf està avui amb els seus familiars i amics.

En Miquel Àngel Garcia formà part de la junta del Casal des de 2003 i ha estat president de l’entitat des de l'any 2008. La seva porta d’entrada havia estat la participació a les classes d’anglès del James i la Susan, però la seva implicació directiva va venir de la mà de l’equip de l'aleshores president Joan Güell. El Xavier Garcia s’incorporava a la junta sota la presidència del seu germà i actualment ocupava el càrrec de sotssecretari.

La presidència del Miquel Àngel i la tasca del Xavier han estat cabdals per encarar amb èxit alguns dels principals reptes de modernització de l’entitat i fer del Casal una entitat dinàmica, socialment compromesa i amb una vitalitat cultural sòlida i reconeguda, que ara fa pocs dies celebrava el centenari del seu teatre.

Malauradament en aquella jornada del 24 de juliol cap dels dos germans ens va poder acompanyar però el pensament de tota l'entitat estava amb ells, com avui tota la família casalista lamenta la seva pèrdua des del teatre que tant van estimar. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!