Dol al carnaval de Vilanova

Mor Miquel González, referent cultural a Vilanova i la Geltrú, músic i exdirector del FIMPT

A l'esquerra Miquel González, referent cultural a Vilanova i la Geltrú, músic i exdirector del FIMPT. Ajuntament de Vilanova

A l'esquerra Miquel González, referent cultural a Vilanova i la Geltrú, músic i exdirector del FIMPT. Ajuntament de Vilanova

Miquel González Sánchez, un referent cultural a Vilanova i la Geltrú, ha mort aquest dimarts 9 de novembre. Antic treballador municipal en diversos departaments, veu de l’atenció ciutadana de Vilanova i la Geltrú durant anys, ha estat una persona molt coneguda a la ciutat per la seva implicació en l’activitat associativa i cultural, i sobretot com a gran coneixedor de la música tradicional. Va ser promotor i ànima del FIMPT, impulsor de l’escola d’instruments tradicionals EMIT, reconegut com a graller, membre dels Grallers de l'Acord i divulgador en l’àmbit de la cultura popular i tradicional del país.

Músic i exdirector del FIMPT, González va ser una persona clau en l'organització de les festes tradicionals de Vilanova i la Geltrú, des del carnaval fins a la festa major. Com a expert en la música popular i tradicional, Miquel González va assumir durant anys la direcció del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!