Fira de nadal

Visita de la H. Sra. Alba Vergés i Bosch a la 19a Fira de St. Llúcia de Canyelles

Alba Vergés i Bosch a la 19a Fira de St. Llúcia de Canyelles. Eix

Alba Vergés i Bosch a la 19a Fira de St. Llúcia de Canyelles. Eix

La secció local de ERC Canyelles han tingut com a convidada aquest dissabte 27 de novembre a la Fira de St. Llúcia a la Vicepresidenta Primera del Parlament Alba Vergés. La vicepresidenta Vergés va visitar les parades alhora que conversava amb els paradistes i els felicitava pels seus productes els quals molts eren fets a mà.

També va visitar l’ajuntament, va penjar un desig a l'Arbre i per finalitzar el recorregut va poder gaudir del pessebre del Casal de Canyelles que realitza el Joan Margui, que com cada any el que es recapta va per serveis socials del municipi i per la Marató de TV3. És la primera vegada que la vicepresidenta visita la Fira i ha expressat el molt que li ha agradat i que tornarà amb la seva família.

En aquesta visita hem parlat de la durísima feina que va haver de viure per gestionar el tema de la pandèmia ja que en aquell moment era la Consellera de Salut del Govern. Com a secció local també hem conversat de tota la feina que hem de fer de cara a les properes municipals per tornar a tenir representació al consistori.

Donar-li les gràcies a la vicepresidenta per aquesta visita i per la seva amabilitat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!