Agroparc Ametller

Comunicat d'Ametller Origen sobre les al·legacions presentades per Unió de Pagesos

Comunicat d'Ametller Origen sobre les al·legacions presentades per Unió de Pagesos . Ametller Origen

Comunicat d'Ametller Origen sobre les al·legacions presentades per Unió de Pagesos . Ametller Origen

En referència a la notícia de premsa apareguda en diversos mitjans sobre les al·legacions presentades per Unió de Pagesos en el procediment d’aprovació de la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Gelida per a la implantació del Projecte Agroparc, des d’Ametller Origen volem constatar que les referències d’Unió de Pagesos als incompliments de la normativa en matèria d’espais agraris són prematures i no són les corresponents a l’actual estat de la tramitació. Aquest no és un document d’ordenació ni que tingui el grau de precisió necessària per tal de considerar les propostes concretes ni el seu impacte sobre l’entorn.

El document de MPOUM que es presenti per a aprovació inicial haurà de contenir una anàlisi d’afectacions de diversos àmbits, no només les afectacions agràries de les quals parla l’escrit d’Unió de Pagesos, si no també l’estudi de viabilitat, el de mobilitat, la memòria social, la d’impacte de gènere, entre d’altres.

Pel que fa al concepte de parc agrari, que és un concepte que no es troba a la Llei d’Espais Agraris, les apreciacions d’Unió de Pagesos són difícils de contrastar i no responen a la realitat del projecte, que com a criteri, proposa el manteniment dels espais productius i agraris, i la potenciació de la seva capacitat agrícola i utilitat social.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!