Guals

Queixa d'una ciutadana per l'organització de la Volta Catalunya

Cartell explicatiu de l'Ajuntament. Eix

Cartell explicatiu de l'Ajuntament. Eix

Com ja deuen saber demà divendres 25 de març la cursa ciclista de Volta de Catalunya passarà i acabarà etapa a la nostre ciutat.  Enguany s’ha decidit que la cursa hauria de passar pel centre de la ciutat i és per això que als veïns afectats ens han comunicat aquest passat dilluns (21/03) que demà divendres entre les 09:00 i les 19:00 hores no podrem circular ni accedir als nostres guals.  Adjuntem el cartell que ens han enganxat a la façana de casa.

Com podran observar el cartell explicatiu en cap moment aporta una solució pels veïns afectats i aquesta ha estat la meva queixa que vaig dirigir via correu electrònic a l’adreça facilitada: atenció@vilanova.cat amb data 22/03.

Avui m'han contactat des de l'àrea de Mobilitat per comunicar-me que havien rebut la meva queixa però que no poden aportar cap alternativa.  Els hi he proposat que podrien oferir als veïns afectats l’alternativa de poder aparcar a un dels pàrquings municipals i la resposta ha estat que aquesta alternativa s’havia estudiat però que no ha estat aprovada.

La meva queixa no va en contra realitzar esdeveniments esportius o culturals a la ciutat, tot el contrari m’agrada que passin coses a Vilanova, però no m’agrada que com a ciutadana, tinc el deure de complir amb les meves obligacions, com estar al corrent de pagaments de tots els impostos ex. gual, però l'Ajuntament té la potestat de prendre’m el dret d’entrada i sortida a casa meva sense aportar-me una solució.  I una tan fàcil com seria donar accés a un pàrquing municipal (i que paguem entre tots!) als afectats.

Una vegada més l'Ajuntament i concretament l'àrea de Mobilitat demostren amb aquesta mala actuació que no estan al servei del ciutadà.  El que s’obliden es que estan en aquestes posicions per que els ciutadans hem votat i qui els hi paga el seu sou som els mateixos afectats.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!