Prou peatges

Calafell demana la gratuïtat del peatge entre Vendrell i Torredembarra a l'AP-7

En el ple celebrat avui, tots els grups municipals han aprovat una moció on també s’insta a acabar l’A-7

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat, en la sessió plenària celebrada avui, una moció en què insta al Govern Central a acabar l’A-7, en el punt on finalitza el traçat actual de l’AP-7, i que, mentre no s’acabi aquesta autovia, s’alliberi el peatge de l’AP-7 entre el Vendrell i Torredembarra, per tal de descongestionar l’actual traçat de la N-340. Aquesta moció ha estat aprovada per la unanimitat de tots els grups municipals amb representació a l’Ajuntament de Calafell (CiU, PP, PSC i UAM) i també el regidor no adscrit Massimiliano Revello.

La portaveu de CiU, Sandra Suàrez, ha recordat que “el Baix Penedès és la comarca de Catalunya més trinxada pels peatges“, i que precisament la gratuïtat d’aquest tram de l’AP-7 “és una reivindicació històrica”.

Així mateix, la portaveu del PP, Olga Elvira, ha explicat que el seu grup municipal dóna ple suport a la moció, i que “ens consta que el subdelegat del govern també està treballant perquè es resolgui aquest tema”.

Així mateix, la resta de grups també han recordat que aquesta moció ja s’ha aprovat en altres municipis per on passa l’AP-7, i s’ha instat a què el tram de l’AP-7 que passa pel Vendrell sigui gratuït, igual com ho és el de Torredembarra.

En la moció aprovada avui es recorda que el traçat de la N-340 entre Vendrell i Tarragona és una de les que té més intensitat de circulació de tot Catalunya, situació que s’agreuja encara més durant el període estival. Per això, des de fa anys diferents ajuntaments i consells comarcals afectats han demanat arribar a un consens amb les administracions per acordar una alternativa. Fins al moment, només s’ha donat solució al tram entre Torredembarra i Vila-Seca, alliberant el peatge de l’AP-7 i construint l’autovia A-7, que resol el trànsit també en aquest traçat.

És per això que Calafell, igual com han fet altres ajuntaments, ha aprovat aquesta moció per instar a resoldre aquest problema també al Baix Penedès.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local