Greuge històric

El PSC reclama solucions contundents al preu del peatge de la C-32

Juan Luis Ruiz denuncia el greuge històric que continua patint el territori en matèria de mobilitat, malgrat l’anunciada congelació de la tarifa

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El nou any ha començat, una vegada més, amb un augment del preu dels peatges de la C-32 al seu pas per la comarca del Garraf. Tot i l’anunci fet per la Generalitat de Catalunya de la congelació del preu dels peatges, l’aplicació de quantitats pendents de descomptar d’altres exercicis han fet que a partir de l’1 de gener de 2015, l’aixecament de la barrera al peatge de Vallcarca fos 7 cèntims més car, mentre que també és 3 cèntims més car al peatge de Cubelles.

El primer secretari de la Federació, Juan Luis Ruiz, ha insistit amb la reivindicació d’un peatge just que acabi amb el greuge històric que pateix el territori en aspectes de mobilitat com l’autopista o el transport públic. “Tenim un dels peatges més cars de Catalunya, una via secundària com és la C-31 que no suposa una alternativa a l’autopista de pagament i una xarxa ferroviària deficient amb retards constants per l’estat de la catenària i amb poca freqüència de pas”, afirma Ruiz.

En aquest sentit, Juan Luis Ruiz ha afirmat que els socialistes continuaran reivindicant “un tracte just per al territori” i ha assegurat que el PSC, des de la seva representació a les institucions del Garraf i l’Alt Penedès, seguirà defensant aquest tema com una qüestió prioritària per al progrés de les nostres comarques.

D’altra banda, Juan Luis Ruiz lamenta que, com a president del Consell Comarcal del Garraf, no se l’informes de la visita del Conseller Santi Vila al territori el passat 18 de desembre. Ruiz demana que no s’adoptin postures partidistes ja que el tema dels peatges al territori és prou important per a que tots treballem plegats.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local