Ple municipal

L’Ajuntament de Vilanova reprova el govern de Lloveras del 2011 per haver aixecat les restriccions de trànsit al centre

El Ple culpa l’executiu dels desperfectes als carrers que s’havien pacificat quan governava el tripartit PSC-ERC-ICV

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú 08-10-2018 20:09 Lectures 2849
Ple municipal de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Ple municipal de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

El Ple de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha reprovat l’actuació del govern municipal encapçalat per Neus Lloveras durant el període 2011-2015 per haver aixecat les restriccions de trànsit que l’executiu del PSC-ERC-ICV havia implantat al nucli antic de la ciutat durant el mandat anterior. La reprovació és una de les propostes feta per la Comissió Informativa Especial que es va crear arran de les queixes dels veïns del centre, els quals havien denunciat públicament que els carrers s’han malmès degut al pas dels cotxes permès pel govern de CiU l’any 2011, poc després d’accedir al govern. Les propostes de la comissió, aprovades aquest dilluns per unanimitat, també fixen l’encàrrec d’un estudi que quantifiqui el cost dels danys provocats pel pas dels vehicles.

En aquest sentit, el Ple ha acordat recuperar el model de carrers pacificats a tot el centre històric, marcant nous criteris de restriccions de trànsit, alhora que també el consistori també s’ha compromès a reparar els carrers malmesos.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No