Primàries PDeCAT Vilanova

Un pas endavant

Glòria Garcia 30-09-2019 19:22 Lectures 1129
Glòria Garcia. Eix

Glòria Garcia. Eix

Com tots sabeu, pel que s'ha anat publicant en els mitjans els darrers dies, i pel que jo mateixa he fet públic; amb un grup d'associats del Partit Demòcrata de la ciutat hem decidit fer un pas endavant i presentar la nostra candidatura a presidir l'organització a Vilanova i la Geltrú.

Sé perfectament que jo sola no podria tirar endavant aquest repte engrescador. És per aquesta raó que m'hi acompanyen persones de l'experiència de la Puri Santamaria, del Francesc Sánchez o de la Blanca Albà. Alhora, però, tinc molt clar que el futur és pels joves, i que la combinació entre experiència i joventut havia de ser un pilar d'aquest nou projecte. Per això, s'hi incorporen també l'Aleix Ruiz, conseller nacional del partit per la comarca, i el cap local de la JNC Vilanova, Jan Butí. I finalment, seguint amb aquest esperit constructiu; la infermera Gemma Arana, la ben coneguda, Elàdia Soler i la psicòloga, Marta Andreu se sumen a aquesta aventura.

Volem obrir el partit a la ciutadania, i fer-ho significa reobrir grans debats que ens ajudin a encarar quina Vilanova volem pels propers anys.

Volem treballar colze a colze amb els nostres regidors i amb les empreses, entitats i associacions, per tal de recuperar-ne la seva confiança. Volem consolidar una organització on la veu de l'associat sigui la que marqui el nostre camí a seguir.

Tot això, ens portarà a dissenyar una nova manera de fer que ens servirà per poder dibuixar el projecte i la candidatura que ens representarà el 2023.

Us puc assegurar, i aquest és el compromís de tota la gent que m'acompanya, que el nostre objectiu principal és Vilanova i la Geltrú.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres