Primàries PDeCAT Vilanova

Un pas endavant

Glòria Garcia. Eix

Glòria Garcia. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Com tots sabeu, pel que s'ha anat publicant en els mitjans els darrers dies, i pel que jo mateixa he fet públic; amb un grup d'associats del Partit Demòcrata de la ciutat hem decidit fer un pas endavant i presentar la nostra candidatura a presidir l'organització a Vilanova i la Geltrú.

Sé perfectament que jo sola no podria tirar endavant aquest repte engrescador. És per aquesta raó que m'hi acompanyen persones de l'experiència de la Puri Santamaria, del Francesc Sánchez o de la Blanca Albà. Alhora, però, tinc molt clar que el futur és pels joves, i que la combinació entre experiència i joventut havia de ser un pilar d'aquest nou projecte. Per això, s'hi incorporen també l'Aleix Ruiz, conseller nacional del partit per la comarca, i el cap local de la JNC Vilanova, Jan Butí. I finalment, seguint amb aquest esperit constructiu; la infermera Gemma Arana, la ben coneguda, Elàdia Soler i la psicòloga, Marta Andreu se sumen a aquesta aventura.

Volem obrir el partit a la ciutadania, i fer-ho significa reobrir grans debats que ens ajudin a encarar quina Vilanova volem pels propers anys.

Volem treballar colze a colze amb els nostres regidors i amb les empreses, entitats i associacions, per tal de recuperar-ne la seva confiança. Volem consolidar una organització on la veu de l'associat sigui la que marqui el nostre camí a seguir.

Tot això, ens portarà a dissenyar una nova manera de fer que ens servirà per poder dibuixar el projecte i la candidatura que ens representarà el 2023.

Us puc assegurar, i aquest és el compromís de tota la gent que m'acompanya, que el nostre objectiu principal és Vilanova i la Geltrú.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local