Alerta sanitària

Detectat un positiu de covid-19 en una persona resident a Els Josepets de Vilanova

La resta de persones residents romanen aïllades a les seves habitacions després que el dia 29 es detectessin dos casos positius en el personal laboral

Detectat un positiu de covid-19 en una persona resident a Els Josepets de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Detectat un positiu de covid-19 en una persona resident a Els Josepets de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Després que el dimarts 29 es detectessin dos casos positius en Covid-19 en el personal laboral de la residència Els Josepets de Vilanova, i un cop realitzades les proves a tot el personal i residents de la tercera planta (on treballava la persona afectada), aquest dijous s'ha detectat un cas positiu en una persona resident.

La passada matinada una persona resident de la tercera planta ha fet un pic de febre i ha començat amb problemes respiratoris.  Ha estat derivada a l'Hospital Sant Camil on se l'ha atès i se li ha fet una prova PCR que ha donat positiu.  Com que la situació està estable, al matí ha retornat a la residència i resta aïllada a una habitació de la zona vermella de la primera planta i atesa pel personal sanitari i gerocultor de la residència.

La resta de residents estan aïllats a les seves habitacions.  Encara no es disposa dels resultats de les PCR que es van fer dimecres, tot i que se n'espera el resultat avui.

La residència Els Josepets realitza cada setmana cribratges al seu personal laboral. És així com abans d'ahir es va detectar un dels dos casos positius en Covid-19. Un cop detectats i aïllats els dos casos es va procedir, tal com marquen els protocols, a realitzar proves a tot el personal, així com a totes les persones residents a la tercera planta, on treballava la persona detectada com a positiva.

Per prevenció, s'ha hagut d'aïllar a totes les persones residents a les seves habitacions i, per tant, durant els pròxims 14 dies s'ha tancat la residència a les visites i a nous ingressos.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!