Vaga

Denunciem les acusacions infundades i la manca d’implicació de l’oposició en la vaga de recollida d’escombraries

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de la Secció Local i el Grup Municipal d’ERC Sant Sadurní, exposem els següents posicionaments amb relació a la vaga de recollida d’escombraries:

1. Valorem positivament la feina feta des de les regidories de Medi Ambient i Via Pública de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, liderades pels regidors Carles del Amor i Pere Vernet, qui han treballat per donar cobertura, monitoritzar i ajudar a minimitzar els efectes de la vaga, sense interferir en el dret dels treballadors a exercir-la.

2. Lamentem la manca d’interlocució per part de la Mancomunitat Penedès-Garraf, governada pel PSC i Junts, amb el servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. N’és un exemple que el regidor Carles del Amor no ha rebut cap resposta per part de la Mancomunitat a totes les trucades i correus electrònics que s’han enviat per tal de donar resposta a les necessitats existents.

3. Denunciem les declaracions fetes a les xarxes socials per part del regidor del PSC Sant Sadurní, Pedro Campos, i des del perfil corporatiu del partit, les quals no han ajudat a la resolució del conflicte. Considerem intolerable aquesta manca de col·laboració per part del primer grup de l'oposició al consistori i membre de l’equip de govern a la Mancomunitat.

4. Som uns ferms defensors del dret a vaga, però això no vol dir que s’hagin de tolerar conductes violentes, com les que han patit els treballadors de la brigada municipal per part d’alguns membres dels piquets de la vaga.

5. Donem suport a la tasca duta a terme per part de la brigada municipal, el departament de medi ambient i el departament de salut, qui han vetllat, en tot moment, pel benestar de la ciutadania de Sant Sadurní, complint amb el decret per restablir la salubritat dels carrers, fet necessari a causa de l’incompliment dels serveis mínims per part de l’empresa PreZero.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local