CUINA I POESIA
24-08-2020 Última revisió: 12-12-2020 10:23
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem el Trinxat de la Cerdanya
Ingredients⠀
⚡ Col ⚡Patates ⚡Cansalada ⚡Oli d'oliva Verge Extra ⚡Pebre negre ⚡Sal
Preparació⠀
⠀
Es talla la col i es pelen les patates. Es posen a bullir les patates i quan porten uns 15 min. aproximadament (això depèn del gruix del tall que feu) s'afegeix la col. Es talla la cansalada i es separa la 'pell' que recobreix el greix. No és el greix blanc de la carn, es la tira més dura que el recobreix. Aquesta, es posa una estona al forn (sense oli ni res) i és deixa torrar fins aconseguir una mena de 'torrezno'. ⠀
En una paella, es cuina la cansalada i es reserva. Quan la col i les patates ja estan, es trinxen una mica.⠀S'afegeixen a la paella on s'ha cuinat la carn i es segueixen trinxant fins integrar tots els aliments. Si voleu, abans també podeu saltejar una mica d'all i ceba.⠀
Es salpimenta al gust i es segueix trinxant fins aconseguir certa homegeneïtat.⠀
Es retira i es disposa al plat juntament amb els 'torreznos' i....⠀a disfrutar!
No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, fa olor de carrerons i basars...
Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
PUBLICITAT
PUBLICITAT