Masia Barreres

El Parc Comercial Vilanova encamina les últimes obres per obrir les portes el 2 de desembre

Actualment el complex compta amb un 98% d’ocupació i de 27 operadors i només 2 no obriran el dia de la inauguració

El Parc Comercial Vilanova encamina les últimes obres per obrir les portes el 2 de desembre. Susana Nogueira

El Parc Comercial Vilanova encamina les últimes obres per obrir les portes el 2 de desembre. Susana Nogueira

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Membres del govern municipal de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el conseller delegat de l’empresa promotora Cel Urbà, Joan Josep Pueyo, han visitat aquest dimecres les instal·lacions del nou Parc Comercial de Vilanova, que obrirà les portes el pròxim 2 de desembre. Actualment, el Parc està al 98% d’ocupació, només queda un espai de restauració pendent d’assignar i de 27 operadors, només 2 trigaran unes setmanes a obrir. Entre les empreses confirmades, hi ha MediaMarkt, Viena, Drim, Ozone, Maisons du Monde, Mi Casa, Conforama, Sprinter, Foster’s Hollywood, Tedi, Decathlon, Mercadona, Galp, Flex, Distar i Fitness Park. Hi ha dos establiments que no arriben a l’obertura, un es preveu que obri en la setmana del 19 de desembre i l’altre en el primer trimestre del 2023.

El conseller delegat de l’empresa promotora Cel Urbà, Joan Josep Pueyo, confirma que definitivament el 2 de desembre el Parc Comercial

Vilanova obrirà les portes al públic: “Les estimacions de visites són de 4 milions a l’any i en un futur és possible que vagi en augment”. Pueyo ha assenyalat que “el tret diferenciador d’aquest Parc és que tota l’extensió l’hem fet més tancada amb l’objectiu que les empreses estiguin més a l’abast dels visitants i això suposi més comoditat alhora de recórrer les instal·lacions”.

A punt d’obrir les portes del Parc Comercial Vilanova, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, ha mostrat la seva satisfacció per visitar l’espai, compartir amb els operadors les previsions i veure “com estan treballant de manera continuada per obrir-lo el 2 de desembre i complir les expectatives que tenen”: “Hem comprovat que a hores d’ara el Parc compta amb un 98% d’ocupació, només queda un espai per comercialitzar”.

L’alcaldessa ha assegurat que el nou Parc és un pol d’atracció que complementarà el centre comercial de Vilanova, es potenciarà un amb l’altre, ja que “la tipologia d’activitats que es desenvoluparan en aquest Parc són diferent de les altres que té el comerç de Vilanova”.

Per altra banda, Olga Arnau ha volgut avançar que l’Ajuntament està fent una campanya per promocionar el comerç de la ciutat: “A finals de novembre es presentarà el Pla d’enfortiment del comerç local, que ara ja està en les fases finals de la preparació, per tal de preparar les previsions que hi ha al Parc comercial i complementar-ho amb el comerç local”. En la visita també s’ha confirmat que es preveu que es pugui generar uns 600 llocs de treball.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local