Cel urbà SL

Els propietaris de l'antiga Griffi comencen els treballs al solar, a l'espera de la llicència d'obres del nou parc comercial

Les obres d’urbanització de l'entorn del polígon Masia Barreres i d’edificació del nou àrea comercial s’han de fer simultàniament

Els propietaris de l'antiga Griffi comencen els treballs al solar, a l'espera de la llicència d'obres del nou parc comercial. EIX

Els propietaris de l'antiga Griffi comencen els treballs al solar, a l'espera de la llicència d'obres del nou parc comercial. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Els propietaris de l'antiga Griffi, a Vilanova i la Geltrú, han començat al solar de la cimentera els treballs previs a la construcció del nou parc comercial. A l'espera de la llicència d'obres del nou complex, les màquines fa setmanes que treballen al terreny per  Els moviments de terres que s'estan fent ara responen a les tasques de desmuntatge i neteja de les instal·lacions de l'antiga cimentera, segons ha confirmat l'Ajuntament de VIlanova.

L'empresa promotora del nou parc comercial, Cel Urbà SL, està pendent de rebre les llicències per iniciar els treballs d'urbanització del polígon Masia Barreres i d'edificació del nou complex. El passat mes de febrer, l'empresa va presentar una comunicació prèvia d’obres per realitzar treballs previs al solar, però l’Ajuntament va suspendre aquesta comunicació fins a l’obtenció de l’informe preceptiu favorable de l’Agència de Residus de Catalunya. Aquest estiu, al mes de juliol, l'empresa va presentar la resolució favorable de l’Agència de Residus de Catalunya, i l'Ajuntament de Vilanova va validar els efectes d’aquella comunicació prèvia del febrer per realitzar els treballs previs.

Ara, les obres estan pendents de la llicència comercial per part de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, però des de l'Ajuntament no s'han pogut donat dates concretes per a l'execució dels treballs.

De fet, les obres d’urbanització i d’edificació s’han de fer simultàniament, ja que són una condició necessària per a l’obertura del centre. Per tant, un cop tinguin la llicència d’obres, iniciaran les obres de la vialitat externa, que suposa la construcció d'una nova entrada al sector Masia d’en Barreres des de la C-31, i un nou accés des de la C-31 a la C-15 en direcció a Vilanova. En aquest sentit, l'empresa ja té l’informe favorable de Carreteres de la Generalitat.

El parc preveu crear 600 llocs de treball

El projecte de parc comercial a la Masia d'en Barreres es va presentar al gener de 2018 amb la voluntat de crear uns 600 llocs de treball, amb una inversió privada de 75 milions d'euros a la zona. El parc disposarà de 19.000 metres quadrats disponibles per a activitat comercial i ha d'entrar en funcionament l'any 2021, segons les previsions inicials.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local