Masia Barreres

Els comerciants de Viu Comerç anuncien una campanya "funerària" contra el nou parc comercial de Vilanova

Alerten que 'amb la construcció d’aquest parc es trenca amb l’equilibri i el model comercial que tant hem treballat i que representa el nostre mitjà de vida i professió'

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-03-2018 8:41 Lectures 3076
Els comerciants de Viu Comerç anuncien una campanya

Els comerciants de Viu Comerç anuncien una campanya "funerària" contra el nou parc comercial de Vilanova. EIX

Els comerciants de Viu Comerç anuncien una campanya "funerària" contra el nou parc comercial de Vilanova. L'associació de comerciants del centre de la ciutat han preparat una original campanya per protestar contra el Parc Comercial Polígon Masia d'en Barreres: "es tracta d'una campanya "funerària" que consta de 3 peces gràfiques, una enganxina, un pòster i una esquela" que es distribuiran entre els comerços associats i d'altres de l'eix comercial situat entre el carrer Pare Garí, la plaça de les Neus i el carrer Unió fins a la carretera.

L'entitat anunciat que aquesta campanya "vinagrera" està pensada "per que sigui notòria" i per "fer soroll" contra el nou parc comercia. Viu comerç alerta que "la construcció d’un parc de mitjanes i grans superfícies, es convertirà en un pol d’atracció, deixant el centre amb menys tràfic tant de vilanovins com de visitants provinents de Vilafranca, Manresa, entre d’altres".

Per altra banda, la modificació dels horaris comercials convertirà la zona de mar, la part est de la ciutat fins arribar al parc en horaris d’excepcionalitat turística, podent obrir els diumenges i festius, el que des de Viu Comerç consideren que "encara deixa més en desavantatge al comerç del centre".

De fet, l'entitat denuncia que "amb la construcció d’aquest parc, es trenca amb l’equilibri i el model comercial que tant hem treballat i que representa el nostre mitjà de vida i professió".

La campanya de protesta s'iniciarà aquest divendres 23 amb la penjada dels pòsters i adhesius de la campanya en els aparadors de les botigues, que defensen que "els interessos particulars d’un promotor no poden posar en joc tot un model comercial".

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament