Setmanes de pausa

Un canvi a la direcció intentarà reflotar Vila Lauren

Fa un mes que no canvien la cartellera de cinema, que inclouen estrenes de fa alguns anys

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-05-2015 22:02 Lectures 7600
Vila Lauren. Vila Lauren

Vila Lauren. Vila Lauren

Des de fa un mes, la cartellera de cinema del complex d'oci Vila Lauren no canvia. Uns mesos abans, ja s'havien començat a veure símptomes preocupants a les programacions setmanals, que des de finals de 2014 inclouïn films que ja s'havien estrenat feia alguns anys i que havia deixat de proposar les estrenes comercials actuals. La causa de tot plegat, segons la diecció del complex d'oci, és que estan intentant impulsar un nou projecte econòmic a les instal.lacions

Segons fonts de Vila Lauren, durant les properes setmanes es mantindrà inalterable la programació de la cartellera de cinema, amb les mateixes projeccions que estan oferint des de fa un mes: Un final made in Hollywood (2002), Hèrcules (2014), Antes del frío invierno (2013), entre d'altres. Els canvis es començaran a visualitzar en un parell o tres de mesos i responen a un canvi en la direcció del complex d'oci, que intentarà reflotar un equipament comercial que no ha donat bons resultats a la capital del Garraf.

La seva obertura ja va estar plena de complicacions i els projectes de discoteques i bars musicals per oferir una oferta d'oci nocturn complementrària va durar poc temps. El mateix va passar amb les botigues i locals de restauració que es van anar instal.lar al complex, que actualment disposa d'una oferta molt limita i centrada bàsicament en una sala de bitlles.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No