Nova etapa

Una nova empresa vol reobrir els cinemes dels antics Vila Lauren aquest estiu

Els nous gestors indiquen que la intenció és obrir les dotze sales de cinema a principis del mes d'agost i paral·lelament començar a explotar la resta del complex

L'antic complex d'oci Vila Lauren està a punt d'iniciar una nova etapa. Uns nous gestors volen reobrir les dotze sales de cinema aquest mateix estiu. Segons la nova empresa, els cinemes es volen posar en marxa a principis del mes d'agost i fa setmanes que es treballa amb aquest objectiu, que primerament s'havia fixat les dates de la festa major per a la reobertura. El repintat de l'edifici i les primeres negociacions a nivell local han despertat l'interès a la ciutat.

El malaurat complex es reactiva després del tancament dels cinemes de Lauren Films i els nous gestors han explicat la seva intenció de començar a explotar comercialment la resta de l'equipament paral·lelament al projecte dels cinemes.

La nova empresa donarà a conèixer en les properes setmanes el projecte íntegre del complex, que ara fa dos anys va tancar definitivament les sales de projecció després de 12 anys.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!