Nova etapa

Una nova empresa vol reobrir els cinemes dels antics Vila Lauren aquest estiu

Els nous gestors indiquen que la intenció és obrir les dotze sales de cinema a principis del mes d'agost i paral·lelament començar a explotar la resta del complex

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-07-2017 23:46 Lectures 33151

L'antic complex d'oci Vila Lauren està a punt d'iniciar una nova etapa. Uns nous gestors volen reobrir les dotze sales de cinema aquest mateix estiu. Segons la nova empresa, els cinemes es volen posar en marxa a principis del mes d'agost i fa setmanes que es treballa amb aquest objectiu, que primerament s'havia fixat les dates de la festa major per a la reobertura. El repintat de l'edifici i les primeres negociacions a nivell local han despertat l'interès a la ciutat.

El malaurat complex es reactiva després del tancament dels cinemes de Lauren Films i els nous gestors han explicat la seva intenció de començar a explotar comercialment la resta de l'equipament paral·lelament al projecte dels cinemes.

La nova empresa donarà a conèixer en les properes setmanes el projecte íntegre del complex, que ara fa dos anys va tancar definitivament les sales de projecció després de 12 anys.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No