Nova etapa

Una nova empresa vol reobrir els cinemes dels antics Vila Lauren aquest estiu

Els nous gestors indiquen que la intenció és obrir les dotze sales de cinema a principis del mes d'agost i paral·lelament començar a explotar la resta del complex

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-07-2017 23:46 Lectures 30614

L'antic complex d'oci Vila Lauren està a punt d'iniciar una nova etapa. Uns nous gestors volen reobrir les dotze sales de cinema aquest mateix estiu. Segons la nova empresa, els cinemes es volen posar en marxa a principis del mes d'agost i fa setmanes que es treballa amb aquest objectiu, que primerament s'havia fixat les dates de la festa major per a la reobertura. El repintat de l'edifici i les primeres negociacions a nivell local han despertat l'interès a la ciutat.

El malaurat complex es reactiva després del tancament dels cinemes de Lauren Films i els nous gestors han explicat la seva intenció de començar a explotar comercialment la resta de l'equipament paral·lelament al projecte dels cinemes.

La nova empresa donarà a conèixer en les properes setmanes el projecte íntegre del complex, que ara fa dos anys va tancar definitivament les sales de projecció després de 12 anys.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent