9 de juliol

Els cinemes Vila Lauren tanquen després de 12 anys a Vilanova

La direcció de Vila Lauren ha confirmat que es digitalitzaran les 12 sales per programar una reinauguració del complex més endavant

Vila Lauren. Lauren

Vila Lauren. Lauren

Després de mesos d'incertesa, els treballadors dels cinemes Vila Lauren de Vilanova i la Geltrú han anunciat avui que els cinemes tancaran les seves portes el proper dijous, 9 de juliols. Les sales tancaran les portes després de 12 anys de projeccions a la capital del Garraf, tot i que continuarà funcionant amb normalitat la sala de bitlles que funciona al complex.

Segons han informat els propis treballadors en un comunicat, l'empresa els han comunicat avui mateix que aquesta setmana tancaran les sales de cinema ubicades al polígon Masia Barreres. En aquest comunicat, la plantilla actual vol "acomiadar-se de totes aquelles persones que ens han acompanyat en el llarg viatge des de l'inici del cinema Lauren a Vilanova. Aquest viatge va començar el 10 d'abril de 2003, des d'aleshores han estat moltes les persones que han passat per la nostra taquilla. Persones que ens han vist créixer com a cinema de la capital de la comarca. Volem des d'aquí donar les gràcies a tots els que ens hi han recolzat i a tots aquells que ens havien escollit com a cinema habitual".

Des de la direcció de Vila Lauren s'ha confirmat el tancament aquest dijous de les sales de cinemes ja que "s'iniciaran les obres per a digitalitzar les 12 sales, es retirarà tota la maquinaria de projecció antiga de cada sala i es substituirà per nous projectors digitals, també es substituiran les pantalles de dos sales per unes preparades per al 3D, disposant així el cinema de dos sales dedicades a projectar pel·lícules en tres dimensions".

Vila Lauren també ha assegurat que "la reobertura dels cinemes es dura a terme al mateix temps que la reinauguració del complex d'oci".

Mentre es realitzen les obres al centre, continuarà oberta la bitllera, a la que "s'accedirà provisionalment per l'entrada lateral, la resta del centre romandrà tancat al públic per facilitar els treballs i per motius de seguretat, garantint que no hi hagi riscos per als clients".

El gerent de la sala de bitlles Star Bowl, que comparteix instal.lacions amb Vila Lauren, mantindrà la seva activitat habitual dins del complex d'oci, independentment del futur que es reservi per aquest espai. El mes de maig, un canvi a la direcció de Vila Lauren va anunciar canvis aquest estiu per intentar reflotar l'equipament impulsant altres activitats que encara no s'han concretat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!