Deutes

Hisenda subhasta les propietats de Lauren Films, entre elles, el complex de Vilanova i l'apart-hotel d'Aiguadolç

La distribuïdora cinematrogràfica catalana deu al fisc 8,1 milions, segons les dades que va fer públiques el ministeri d'Hisenda l'any passat

L'Agència Tributària subhastarà el proper mes d'octubre les propietats de l'empresa Lauren Films per fer front al deute que acumula amb Hisenda. Entre les propietats que es posaran a la venda segons l'anunci de la subhasta, hi ha diverses propietatis a Vilanova i la Geltrú i a Sitges, entre les que destaca el complex d'oci Vila Lauren i un edifici al port d'Aiguadolç.

El ministeri d'Hisenda va publicar a finals del 2015 el llistat de principals deutors amb l'Agència Tributària a data 31 de juliol del 2015. Es tracta d'una relació de gairebé 5.000 morosos, la majoria empreses, entre els que es troba la distribuïdora cinematrogràfica catalana Lauren Films, que segons les dades oficials, ha deixat de pagar al fisc 8,1 milions.

La subhasta es farà el 19 d'octubre a les 9.30 hores a la delegació especial de l'Agència Tributària a Barcelona. Els béns subhastats estan afectats per càrregues i gravàmens que s'expliquen a la descripció de cada propietat.

La propietat més destacada de les que es vendran per fer front al deute és el complex d'oci Vila Lauren, ubicat al polígon Masia Barreres de Vilanova i la Geltrú. Els cinemes van tancar l'estiu passat després de 12 anys de projeccions i actualment encara es manté alguna activitat lúdica. El complex recreatiu és un únic edifici de 9.000 metres quadrats construïts en un solar de 19.000 metres quadrats. La valoració de la propietat segons l'expedient de la subhasta és de 19 milions d'euros.

Una de les propietats que es posen a la venda és l'apart-hotel del port d'Aiguadolç de Sitges, una finca de més de 3.000 metres quadrats amb una superfície construïda de 4.700 metres quadrats. La finca està valorada en 2,5 milions d'euros i està afectada per tres càrregues hipotecàries en favor de Bankia i de l'Ajuntament de Sitges de més de 700.000 euros.

Altres de les finques que aniran a subhasta són dues parcel·les properes al complex Vila Lauren de Vilanova i la Geltrú. Es tracta de dos solars de 2.000 metres quadrats cadascun d'ells, situats al carrer de la Calç i valorats en més de 300.000 euros cadascun.

 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!